HomeLogo
De Vers Specialist
Vinkje100% vers garantie

Veelgestelde vragen

De bezorging is vanaf € 4,95 binnen een straal van 20km. Sommige productgroepen kunnen een andere straal hebben.

Jazeker! De Vers Specialist bezorgt verschillende producten aan huis. Wil je jouw bestelling graag thuis bezorgd hebben? Plaats dan gemakkelijk een bestelling en kies voor bezorgen tijdens de checkout. Wanneer de optie niet wordt getoond lig je niet in het bezorggebied. Je kunt ons natuurlijk altijd even bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Dit verschilt per productgroep, maar dit ligt tussen de 1 en 24 uur. De bezorgopties zie je direct in de checkout.

Doorgaans van dinsdag tot en met zaterdag. Je kunt voor feestdagen het beste de beschikbare momenten bekijken in de checkout.

Zorg ervoor dat je aanwezig bent tijdens de levering van je bestelling. Aangezien deze verse producten bevat, kan de bezorging slechts één keer worden geprobeerd. Als niemand de deur opent, zal de bezorger proberen bij de buren aan te bellen. Indien zij aanwezig zijn, zal de bestelling daar worden afgegeven. Het is ook mogelijk dat de bezorger je belt (mobiel) als er niemand opendoet. Pakketten dienen altijd persoonlijk in ontvangst genomen te worden en mogen niet zomaar ergens achtergelaten worden.

Het is enkel mogelijk om een bezorgbestelling te wijzigen of annuleren ruim voordat deze plaatsvindt. Om dit te doen, neem je telefonisch of via e-mail contact op. Geef wijzigingen of annuleringen minstens twee dagen van tevoren door. Je kunt de klantenservice bereiken op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur via telefoonnummer 0297-253936 of per e-mail op info@deversspecialist.nl. Zowel telefonisch als per e-mail kunnen bestellingen aangepast of geannuleerd worden.

De pannen worden niet opgepikt. Je hebt de mogelijkheid om de pannen (gereinigd) in te leveren bij de dichtstbijzijnde winkel. Daar ontvang je de borg terug. Als alternatief kun je ervoor kiezen om de pan thuis te bewaren. In dat geval heb je de optie om de volgende keer alleen de inhoud van de pannen te bestellen.

Je kunt tijdens het bestellen een beschikbare ophaalmoment kiezen. Staat die er niet tussen? Neem dan contact op met de winkel om de mogelijkheden te bespreken.

Afhankelijk van het product moet je minimaal 1 tot 4 uur van tevoren een bestelling plaatsen. Je ziet dit ook in de beschikbare afhaalttijden in de checkout. Staat die er niet tussen? Neem dan even contact op met de winkel.

Dit kan tijdens het bestelproces. Tijdens het bestelproces kom je langs verschillende mogelijkheden. Je kunt je gehele bestelling controleren, kortingscodes invoeren, persoonlijke gegevens invullen en controleren en tot slot aangeven waar en wanneer je je bestelling ophaalt.

Natuurlijk is dit mogelijk! De Vers Specialist hanteert een zeer flexibel bestel- en afhaalsysteem. Bekijk de mogelijke afhaaltijden in het bestelproces.

Absoluut! De Hapjespan wordt geleverd met de inhoud op een aluminiumschaal. Voor de pan en stekker wordt een borg gevraagd. Gelieve deze in te leveren bij de winkel waar je de pan hebt opgehaald. De aluminiumschaal en het plastic deksel hoeven niet te worden geretourneerd. Je kunt deze houden of naar eigen inzicht weggooien.

Als je de elektrische Hapjespan hebt besteld, hoef je enkel de aluminium inlegschaal in de pan te plaatsen. Verwijder de plastic deksel. Hierna kun je de pan aanzetten op stand 2 of 3. Schep de hapjes elke 5-10 minuten om zodat ze niet aanbranden. Na 30-40 minuten zijn de hapjes klaar en kun je er van genieten! Als je de hapjes niet in de elektrische pan opwarmt, raden wij aan de gegrilde producten op te warmen in de oven. Haal de producten uit de verpakking en plaats deze in een ovenschaal. Verwarm de oven voor op 180 graden en warm onze Vers Specialist producten voor ongeveer 10 minuten op. Onze producten kunnen ook opgewarmd worden in de magnetron. De verpakkingen die je in de winkel meekrijgt zijn (bijna) allemaal magnetronbestendig. Zet de magnetron op 900 watt en verwarm de producten ongeveer 3 minuten. De maaltijden zoals bami en nasi kun je het beste opwarmen in de magnetron op 900 watt voor ongeveer 3 minuten of in een pan en omscheppen tot het warm is. Voor enkele producten verschillen de bereidingswijzen.

In de webshop van De Vers Specialist kun je eenvoudig de gewenste producten vinden. Gebruik bijvoorbeeld de zoekbalk of bekijk de diverse productcategorieën. Zoek de gewenste product(en) en voeg deze toe aan je hapjespan. Je kunt nu verder winkelen in de webshop of direct je bestelling plaatsen. Om je bestelling te plaatsen, klik je op de knop 'Bestel'.

Je kunt bij de Vers Specialist voor diverse betaalopties kiezen als je een Hapjespan wilt aanschaffen. De meest gangbare betaalmethode in Nederland is iDeal. Dit is een veilige en vlotte manier van betalen, wat ook handig is voor het afronden van je bestelproces. Je kunt jouw eigen bank selecteren en de betaling succesvol voltooien.

Na het plaatsen van een bestelling krijg je de bedankpagina te zien. Dit is een teken dat het plaatsen van de bestelling goed is gegaan. Als extra controle wordt er ook een automatische bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. In deze mail kun je jouw bestelling, afhaalmoment en -plaats nog eens controleren.

Dat kan zeker! Je kunt de gewenste inhoud toevoegen aan de winkelwagen. Er verschijnt dan een pop up met de keuze: met of zonder elektrische pan. Je kunt er dan voor kiezen om enkel de inhoud te bestellen.

De inhoud van de Hapjespan, dit kunnen hapjes zijn of complete maaltijden, wordt op een aluminiumschaal in de pan geleverd. Deze schaal is uitneembaar. Je kunt dus gemakkelijk de aluminiumschaal met inhoud uit de pan halen en in de koelkast bewaren. Alle hapjes en maaltijden zijn kraakvers van de Vers Specialist. Je kunt de inhoud van de Hapjespan minimaal 3 dagen goed bewaren in de koelkast mits onder 7 graden Celsius gekoeld.

Dit is absoluut geen probleem. Je kunt met een gerust hart de bestelling plaatsen en als afhaaldatum de zaterdag selecteren. Wat je kunt doen: De inhoud van de Hapjespan bevindt zich in onze nieuwe aluminiumschaal in de pan. Deze aluminiumschaal is afgedekt met een doorzichtige plastic deksel. De aluminiumschaal is uitneembaar. Je kunt de inhoud van de Hapjespan dus eenvoudig uit de pan halen en in de koelkast bewaren! De hapjes blijven dan minimaal 3 dagen goed (mits gekoeld onder 7 graden Celsius). Als je de hapjes invriest, kun je deze nog langer bewaren.

Er is geen retourtermijn verbonden aan onze elektrische Hapjespannen van de Vers Specialist. Je mag de pannen terugbrengen wanneer het jou uitkomt. Er wordt een borg gevraagd voor de pan, die je meteen terugkrijgt bij het inleveren ervan. Je kunt er ook voor kiezen om de pan thuis te houden. De volgende keer kun je dan alleen de inhoud van een Hapjespan bestellen, zonder borg! Let op: is je bestelling thuisbezorgd? De elektrische pan wordt dan niet opgehaald. Je kunt de pan terugbrengen naar de dichtstbijzijnde Vers Specialist winkel om je borg terug te krijgen. Je hebt ook de optie om de pan te houden en de volgende keer enkel de Hapjespan schaal te laten bezorgen.

Kies bij de stap ‘betalen’ in het bestelproces voor ‘kortingscode gebruiken’. Je kunt nu jouw unieke kortingscode invoeren. Het bedrag of het percentage van de korting wordt automatisch van het totaalbedrag van jouw bestelling afgetrokken. Zo zie je gelijk wat je nog moet betalen.