HomeLogo
De Vers Specialist
Vinkje100% vers garantie

Bestel de lekkerste zakelijke broodjes

Bent u met uw bedrijf op zoek naar een lekkere lunch? Dan bent u bij De Vers Specialist in Mijdrecht en Uithoorn aan het juiste adres. Wij hebben heerlijke vers belegde broodjes in ons assortiment die perfect voor de dag kunnen komen als de zogenoemde zakelijke broodjes. Verwen uw medewerkers, klanten én uzelf met een heerlijke lunch! Bestel direct onze broodjes via de website, wij bezorgen de broodjes binnen een uur of u kunt ze ophalen in onze winkels in Mijdrecht en Uithoorn. 

Zakelijke broodjes

De Vers Specialist heeft een ruim aanbod aan belegde broodjes, wij bakken de broodjes vers af en beleggen deze royaal met onze heerlijke specialiteiten. Wat dacht u van een baguette hete kip, Italiaanse bol kipburger, baguette carpaccio of gaat uw voorkeur naar een pistolet kip salade van het huis? Waar u ook voor gaat, bij De Vers Specialist bent u verzekerd van 100% vers garantie. Onze belegde luxe broodjes zijn een ware traktatie voor de smaakpapillen, ze bieden een heerlijke lunch-ervaring voor elke smaak! Bestel uw zakelijke lunch direct via onze website. 

Over De Vers Specialist

De Vers Specialist was voorheen bekend als Poelier-Traiteur van Egmond. Wij zijn per 1 mei 2023 overgegaan naar de naam De Vers Specialist. Naast de lekkerste vers belegde broodjes die perfect dienen als een zakelijke lunch hebben wij ook verse kipproducten, maaltijden, catering, gourmet en fondue en hapjespannen in ons assortiment. Onze winkel is seizoensgebonden, zo hebben wij in de zomer een heerlijk barbecue assortiment voor u beschikbaar en hebben wij in het winterseizoen de allerlekkerste verse kalkoenen, diverse ragouts van kip en wild en enkele wildsoorten verkrijgbaar. 
Kortom, u bent in ieder seizoen aan het juiste adres bij De Vers Specialist 

Bestel direct uw zakelijke broodjes

Neem een kijkje in ons assortiment via de onderstaande buttons en bestel direct uw zakelijke broodjes via onze website! Onze Vers Specialisten zorgen ervoor dat de broodjes snel bij u op locatie aanwezig zijn of u kunt ze ophalen in onze broodjeszaak in Uithoorn of Mijdrecht. Eet smakelijk!